Flokken i gang

Flokken i gang

Småspeidertilbudet er i gang igjen via SFO.


Torsdager er ca 7 barn med på småspeidertilbudet i samarbeid med SFO på Lysaker Skole. Det har vært kolisjoner med kurs så gruppeleder håper det kommer noen flere når det andre kurset slutter.

Det er gledelig at speidertilbudet er i gang via SFO og jeg håper alle barna vil trives med møtene. Programmet for møtene er laget utifra en to års plan til forbundet slik at det er progresjon og variasjon. Lederne har fått komplett program og alt materiell er tilgjengelig på Speiderhuset. Møtene består av en ramme rundt møtene, lek, et kunnskapstema og en lek med kunnskapstemaet flettet inn.

 
Speiding er vennskap og opplevelser for livet.
Speiding er mye friluftsliv der vi blir kjent med naturen og hvordan vi klare oss i den uansett forhold.
Speiding er kunnskap
Speiding er egentlig litt av alt.
 
For at speidingen skal bli en fin tid trenger vi hjelp av dere til et par ting.
 
- Siden speiding er så mangt vil alle oppleve møter som er kjempegøy og møter som kan oppleves som kjedelig. Vi trenger deres hjelp til å motivere dersom det kommer et møte eller to som oppleves kjedelig.
 
- Speidingens høydepunkter er turer og arrangementer. Er det noen av dere foreldre som kan bidra med å være med på slike arrangementer så er det supert. Dette fordi gruppens leder består av undertegnede som ikke klarer alt alene, og de som driver småspeideraktiviteten er ansatt på skolen og jeg kan derfor ikke pålegge dem å bli med. Første arrangement er morodagen som kretsen arrangerer i Vestmarka søndag 21 oktober mellom 10 og 14. Se egen invitasjon.
 
Det vil bli invitert til et foreldremøte senere i høst i samarbeid med foreldrerådet.
 
Offisielt har ikke barna blitt meldt inn i forbundet enda, men gjør det etter møte 11. oktober for da regner jeg med at de som fortsatt møter ønsker å fortsette. Som medlem får barna forbundets medlemsblad, de er forsikret på turer, kan delta på turer og andre arrangementer, og mye mer...

Velkommen til en megde gode opplevelser, lærdom, vennskap og mye mer.